person_add Regisztráció person Bejelentkezés

Regisztrációval elérhető szolgáltatásaink

Pályázatfigyelés (prémium)

A szolgáltatás keretei között külön forprofit és külön nonprofit szervezetekre bontva kerülnek fel az aktuális pályázati kiírások, hírek.

Jogi hírek, aktualitások és módosított jogszabályok bemutatása (prémium)

Kiemelésére kerülnek a módosított jogszabályok, jogi hírek és aktualitások, melyek a törvényes működés elengedhetetlen részei.

Dokumentumtár használata

Számos ingyenes és folyamatosan frissített dokumentum mintát töltünk fel, melyek a szervezet működését definiáló szabályzatokból és pályázati dokumentum mintákból áll.

Hírek, aktualitások, melyek kiemelt szervezeti érdekeket szolgálnak (ingyenes)

Azonnali reagálást igénylő híreket, közleményeket osztunk meg itt, hiszen az információ értékét az idő határozza meg.

Emlékeztetők használata (ingyenes)

Ne maradjon le a szervezete működése számára kötelező ügyintézési határidőkről! Ebben segít a beépített emlékeztető rendszer, mely időben figyelmezteti a közeledő határidőkre.

Közbeszerzés figyelő (prémium)

A piaci árnál lényegesen kedvezőbb áron juttatjuk hozzá az aktuális közbeszerzési felhívásokhoz.

Civil szervezetek és önkéntesek összekapcsolása (ingyenes)

Speciális rendszerünk lehetővé teszi, hogy azon szervezetek, akik önkéntest keresnek, felrögzíthessék, hogy mikor, hol és milyen önkéntes tevékenységre keresnek önkénteseket, így a rendszer összekapcsolja azokkal az önkéntesekkel, akik korábban regisztráltak az alábbi felületen: https://onkentesseg.hu/

Térképes megjelenés (ingyenes)

A regisztrált szervezetek térképes kereső felületen is megjelennek, amely lehetőséget biztosít a szervezetnek arra, hogy hirdesse szolgáltatásait, vagy kvázi honlapként is működtethető.

Miért is ez?

Prémium szolgáltatásaink a piaci árnál lényegesen kedvezőbbek, ez Önnek versenyelőnyt jelent! Nem küldözgetünk emailt minden nap. Ön akkor lép be a rendszerbe amikor csak kedve tartja, itt egy helyen megtalál mindent, nincs spam, nincs törölt üzenet.